Ankara'nın en sevdiği yerel siyasetçi

Optimar tarafından düzenlenen ankette Ankaralıların en sevdiği yerel siyasetçi Melih Gökçek oldu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Ocak 2014 15:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Ankara'nın en sevdiği yerel siyasetçi

Optimar tarafından Ankaralıların genel algısını ve farkındalık düzeyini ölçmek için Ankara'nın Nabzı konulu bir araştırma düzenlendi. Anket, 18-64 yaş aralığındaki 3021 kişiyle gerçekleşti.

EN SEVİLEN YEREL SİYASİ AKTÖR GÖKÇEK

Ankaralıların, 'En beğendiğiniz yerel siyasetçi kimdir?' sorusuna verdikleri cevap neticesinde Ankara halkının en beğendiği yerel siyasetçinin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek olduğu ortaya çıktı.

'ANKARA'NIN NABZININ TUTMAYA DEVAM EDECEĞİZ'

Araştırmayla ilgili değerlendirmede bulunan Optimar Genel Müdürü Hilmi Daşdemir, "3021 kişi ile gerçekleştirdiğimiz Ankara'nın Nabzı araştırması kapsamında Ankara halkının en beğendiği yerel siyasetçinin Melih Gökçek olduğu verisine ulaştık. Gelecek günlerde yerel siyasi aktörlerin tamamını araştırmalarımıza ekleyerek, Ankara'nın nabzını tutmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

GENEL SİYASETİN EN SEVİLEN VE SEVİLMEYENLERİ

Ankaralılar 'En beğendiğiniz siyasi kimdir sorusuna' yüzde 19,8 ile Recep Tayyip Erdoğan, yüzde 6,3 ile Kemal Kılıçdaroğlu, yüzde 2,9 ile Devlet Bahçeli, yüzde 1,3 ile Muharrem İnce cevabını verdi. Ankaralıların "En beğenmediğiniz siyasetçi kimdir?" sorusuna yüzde 13,3 ile Kemal Kılıçdaroğlu, yüzde 8,5 ile hepsi, yüzde 7,6 ile Recep Tayyip Erdoğan, yüzde 1,6 ile Devlet Bahçeli cevabını verdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber